Sponsors zoeken

Op zoek naar sponsoren

Het doel is om tijdens Het Spierfonds Oranjepad zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar spierziekten. Jij kunt hierbij helpen! Ga op zoek naar mensen (in je omgeving) die jou willen sponsoren tijdens het evenement. Zo halen we samen een mooi bedrag op om effectieve medicijnen en behandelingen te kunnen ontwikkelen voor spierziekten.


Door het inzetten van online kanalen bereik je veel potentiële sponsoren. Breng je deelname onder de aandacht door bijvoorbeeld je eigen Instagram-, LinkedInpagina of mail in te zetten. Wij hebben per kanaal standaard voorbeeldteksten geschreven die je kunt gebruiken:

 

Voorbeeldteksten voor online kanalen

Facebook
Op zaterdag 5 oktober doe ik mee met Het Spierfonds Oranjepad, een evenement georganiseerd door Het Spierfonds. Ik wandel tijdens dit event ... kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Help jij mee door een donatie?
[link van je sponsorpagina] 

Instagram
Op zaterdag 5 oktober doe ik mee met Het Spierfonds Oranjepad, een evenement georganiseerd door Het Spierfonds. Ik wandel tijdens dit event ... kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Steun jij mij met een donatie? Ga naar de link in mijn bio.
 

WhatsApp
Hoi! Ik doe op zaterdag 5 oktober mee met Het Spierfonds Oranjepad, een evenement georganiseerd door Het Spierfonds. Ik wandel tijdens dit event ... kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Steun jij mij met een donatie? [link van je sponsorpagina] 

 

Online beelden

Ook hebben wij deel-afbeeldingen voor je gemaakt die je kunt gebruiken om te delen via je socialmediakanalen. Zo kun je makkelijk en snel laten weten dat je meedoet met Het Spierfonds Oranjepad en om een bijdrage te vragen voor jouw deelname of te laten weten waarom je meedoet. Vergeet niet ons te taggen @spierfonds en gebruik #hetoranjepad. Download de plaatjes en deel ze!


E-mail
Stuur naar alle mensen die je kent een e-mail en vraag of ze jouw deelname aan Het Oranjepad steunen met een bijdrage. Hiervoor hebben wij voorbeeld e-mails gemaakt. Ook kun je deze voorbeelden gebruiken om bijvoorbeeld bedrijven te mailen om ze te vragen of ze jou willen sponsoren.


 

Voorbeeldteksten voor media

Persbericht
Een goede tip om jouw deelname aan Het Oranjepad nog meer onder de aandacht te brengen en misschien ook om zo nog wel veel meer sponsorgeld op te halen is het benaderen van de regionale media. Om je hiermee te helpen hebben we een persbericht voor je gemaakt die je alleen nog maar even aan hoeft te passen met jouw gegevens. Deze kun je gebruiken op de kranten, radio en tv bij jou in de buurt te benaderen.

Voorbeeldteksten Download
Persbericht Persbericht