Wij staan voor je klaar!

Wij helpen je graag om je streefbedrag voor je deelname aan Het Oranjepad te halen. Hiervoor hebben wij tools die jou hierbij kunnen helpen. De beste tip die we jou kunnen geven is: durf te vragen! Laat jouw vrienden, familie en bekenden via social media weten dat je meedoet met Het Oranjepad en vraag om hun bijdrage. Op deze pagina vind je een aantal tips en tools hoe je dat het beste kunt doen. Heb jij nog vragen? Mail gerust naar oranjepad@spierfonds.nl 


Voorbeeldteksten voor e-mail

Stuur naar alle mensen die je kent een e-mail en vraag of ze jouw deelname aan Het Oranjepad steunen met een bijdrage. Hiervoor hebben wij voorbeeld e-mails gemaakt. Ook kun je deze voorbeelden gebruiken om bijvoorbeeld bedrijven te mailen om ze te vragen of ze jou willen sponsoren.

 

Voorbeeldteksten voor social media

Deel via social media dat je meedoet aan Het Oranjepad. Hiervoor hebben wij wat teksten voor je gemaakt die je hiervoor kunt gebruiken: 

  • Facebookbericht
    Op zaterdag 7 oktober doe ik mee met Het Oranjepad van het Prinses Beatrix Spierfonds en wandel .. kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten! Steun jij mij met een donatie? [link van je sponsorpagina] 

  • Instagram bericht 
    Op zaterdag 7 oktober doe ik mee met Het Oranjepad van het Prinses Beatrix Spierfonds en wandel .. kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten! Steun jij mij met een donatie? Link in bio. 

  • What's app berichten:
    Hoi ik doe mee met Het Oranjepad, een wandelevenement georganiseerd door het Prinses Beatrix Spierfonds. Steun jij mij met een donatie om onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken? [link van je sponsorpagina] 

 

Ook hebben wij deel-afbeeldingen voor je gemaakt die je kunt gebruiken om te delen via je social media kanalen. Zo kun je makkelijk en snel laten weten dat je meedoet met Het Oranjepad en om een bijdrage te vragen voor jouw deelname of te laten weten waarom je meedoet. Vergeet niet ons te taggen @spierfonds en gebruik #hetoranjepad. Download hieronder de plaatjes en deel ze!

 

Voorbeeldtekst voor persbericht

Een goede tip om jouw deelname aan Het Oranjepad nog meer onder de aandacht te brengen en misschien ook om zo nog wel veel meer sponsorgeld op te halen is het benaderen van de regionale media. Om je hiermee te helpen hebben we een persbericht voor je gemaakt die je alleen nog maar even aan hoeft te passen met jouw gegevens. Deze kun je gebruiken op de kranten, radio en tv bij jou in de buurt te benaderen.